Od dłuższego czasu zastanawiałem się nad chip tuningiem w moim aucie, bo czułem, że jego potencjał nie jest do końca wykorzystany. Znajomy polecił mi serwis „Chip Tuning Avto” w Poznaniu i muszę przyznać, że to był strzał w dziesiątkę. Zdecydowałem się na Chip tuning „Stage 1” w Poznaniu chiptuning-avto.pl/poznan czyli programowanie sterownika silnika (ECU), i już po pierwszych kilometrach poczułem różnicę – auto reaguje szybciej, ma lepsze przyspieszenie i wyraźnie większą moc. Wszystko zostało wykonane profesjonalnie i z dbałością o każdy szczegół. Serwis działa kompleksowo, pod klucz, więc nie musiałem się o nic martwić, a do tego dostałem gwarancję na wszystkie usługi, co tylko potwierdza ich profesjonalizm. Obsługa klienta na najwyższym poziomie – wszystko mi dokładnie wytłumaczyli, rozwiali wątpliwości i pokazali, co zostanie zmienione w aucie. Cieszę się, że zdecydowałem się właśnie na nich, bo efekt przeszedł moje oczekiwania. Gorąco polecam każdemu, kto chce poprawić osiągi swojego samochodu w bezpieczny i sprawdzony sposób.
top of page

Group
Public·339 members
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page